Abonare Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu cele mai avantajoase reduceri si cele mai tentante oferte promotionale!

 
ABONEAZA-TE
 

Fidelizare

Alege sa fi membru in Le Club Accorhotels si poti beneficia de oferte speciale si reduceri in toate hotelurile grupului Accor din lume.

Vezi cum devii membru

DEVINO MEMBRU
 

Hotelurile Ibis sunt amplasate in zone centrale si sunt dotate cu parcari mari, supravegheate video. Fiecare hotel gazduieste mai multe sali de conferinte, dotate ultramodern, ideale pentru intalniri de team-building, trainging-uri, conferinte, congrese sau workshop-uri. Toate au acces la grupuri sanitare, la spatiile de relaxare, la restaurant, la zona pentru catering, lounge si la bar.

Selecteaza hotelul in care doresti o sala de conferinte, introdu perioada in calendarul de mai jos, scrie numarul de persoane, orele (aproximativ), completeaza campurile cu observatii si cereri, (in cazul in care ai nevoie) si datele tale personale si apasa butonul "REZERVA".

 
persoane

Servicii dorite

 

Date persoana de contact 

 

* - campurile trebuie completate obligatoriu pentru a putea trimite mesajul tau.

 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.