Abonare Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu cele mai avantajoase reduceri si cele mai tentante oferte promotionale!

 
ABONEAZA-TE
 

Fidelizare

Alege sa fi membru in Le Club Accorhotels si poti beneficia de oferte speciale si reduceri in toate hotelurile grupului Accor din lume.

Vezi cum devii membru

DEVINO MEMBRU
 

Ziua nuntii este una din zilele cele mai frumoase din viata, o zi pe care vrei sa o tii minte si de care vrei sa-ti amintesti cu drag multi ani de acum incolo, o zi in care va sarbatoriti iubirea si va promiteti sa va fiti alaturi pentru tot restul vietii. 

In cele 4 hoteluri Ibis de 3*** din Bucuresti, Constanta si Sibiu, avem toate resursele si o experienta foarte bogata in organizarea de sute si mii de evenimente. Astfel ca, daca alegi sa-ti organizezei nunta la Ibis, vei putea fi relaxata si te vei bucura pe deplin de o nunta asa cum ai visat.

Promisiunea Ibis este sa-ti asigure tot confortul, la pretul cel mai bun. Vei avea un meniu impecabil, organizare fara sincope, personal amabil si dornic sa va faca fericiti! Si toate astea, intr-un buget care nu te va baga in datorii pana la nunta de argint.

In Bucuresti, cele doua hoteluri Ibis sunt langa Palatul Parlamentului si in apropierea Garii de Nord – piata Victoriei. In Sibiu, Ibis este la 5 minute de centrul vechi al orasului, iar hotelul Ibis din Constanta este in centrul orasului, langa plaja Modern.

Salile de petrecere Ibis sunt elegante si  moderne, asa ca vei avea un decor personalizat pe gustul tau, suficient spatiu pentru invitati, spatiu pentru dans, precum si locuri unde invitatii pot discuta sau face mici pauze mai linistite. In ce priveste meniurile Ibis,  poti decide si selecta in functie de preferintele tale, intre variante in stil traditional, sofisticat clasic sau contemporan.

Oferta nunti 2018 - Ibis Constanta
Oferta nunta 2018 - Ibis Sibiu

 

Tarife de la  150 lei / persoana /pachet

Pachetele de nunta la Ibis includ:

- meniu personalizat
- degustare de meniu pentru 4 persoane
- camera matrimoniala pentru miri in ziua nuntii
- doua locuri de parcare gratuita in ziua evenimentului
- tarife speciale la cazare pentru invitatii la eveniment
- multe alte surprize si discounturi

 =
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrei sa vizitezi Bucurestiul? Iti putem oferi mai multe informatii.

Hotel Ibis Gara de Nord
Telefon : 021/ 300 9110
E-mail : H3302-RE@accor.com

CERE OFERTA

Hotel Ibis Palatul Parlamentului
Telefon: 021/ 401 1011
E-mail : H5938-RE@accor.com

CERE OFERTA
 

Hotel Ibis Constanta
Telefon : 241/ 508050
E-mail : H5939-RE@accor.com

CERE OFERTA

Hotel Ibis Sibiu
Telefon: 269/ 218100
E-mail : H6806-SL@accor.com

CERE OFERTA
 

 

Oferta a fost disponibila pana in data de 31.12.2017
Inapoi la toate ofertele
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.