Abonare Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu cele mai avantajoase reduceri si cele mai tentante oferte promotionale!

 
ABONEAZA-TE
 

Fidelizare

Alege sa fi membru in Le Club Accorhotels si poti beneficia de oferte speciale si reduceri in toate hotelurile grupului Accor din lume.

Vezi cum devii membru

DEVINO MEMBRU
 

Hotelul ibis Constanta, parte din lantul hotelier de 3*** ibis, inaugureaza o noua sala de conferinte & evenimente, care poate acomoda pana la 300 de persoane. Noul spatiu, amenajat dupa o investitie de peste 32.000 €, dubleaza capacitatea centrului de evenimente al hotelului ibis Constanta, care detine acum 5 sali de conferinta cu o capacitate totala de 650 de locuri.

Ibis opereaza 4 hoteluri in Romania: doua in Bucuresti, unul in Constanta si unul in Sibiu.  Cele 4 unitati se adreseaza atat turistilor de leisure, dar in special clientilor de business, care reprezinta aproximativ 70% dintre clientii hotelurilor ibis din Romania.

 Segmentul de Conferinte & Evenimente reprezinta o parte importanta a activitatii hotelurilor ibis din Romania, generand  19% din cifra totala de afaceri. Cele 4 hoteluri ibis din Romania detin in total 25 de sali de conferinte, seminarii si evenimente, cu o capacitate totala de 1950 de locuri.

In anul 2015, la ibis Constanta au fost organizate peste 350 de evenimente de business si private, dintr-un total de aproximativ 1000 de evenimente organizate in cele patru hoteluri ibis din Romania. "Centrele de conferinte & evenimente din hotelurile ibis sunt adaptate atat pentru reuniuni de business si evenimente publice, cat si pentru evenimente private care marcheaza ocaziile deosebite din viata personala si de familie. Anul acesta, ibis Constanta a avut privilegiul de a fi gazda a numeroase conferinte, congrese profesionale, reuniuni de team building sau sedinte interne, dar si sesiuni de casting pentru emisiuni si show-uri TV, actiuni de recrutare, sau petreceri private. Noua sala Ballroom Prestige, cu dotarile sale moderne si ambianta foarte eleganta, se adauga celorlalte 4 si astfel Ibis opereaza "cel mai mare centru de conferinte din Constanta", declara Ioan David, director delegat al ibis in Romania.

Reteaua de 3*** ibis este parte din grupul hotelier Accor, cel mai mare operator hotelier din lume. Cele 4 hoteluri Ibis din Romania au un total de 760 de camere, dintre care 250 de camere la Ibis Bucuresti Gara de Nord, 161 de camere la Ibis Bucuresti Palatul Parlamentului, 154 de camere la Ibis Constanta si 195 camere la Ibis Sibiu.  Cele 4 hoteluri Ibis au 235 de angajati.

DESPRE IBIS

Fiind unul din brand-urile de hoteluri economy al grupului Accor, cel mai mare operator hotelier din lume, activ in 92 de tari cu peste 3.600 de hoteluri, ibis includee peste 1.000 de hoteluri in 59 de tari.

Marca Ibis inoveaza in permanenta pentru a reflecta valorile sale: modernitate, confort si accesibilitate. De exemplu, ibis a creat conceptul SweetBedTM; noi spatii comune; oferta moderna de food & beverage Ibis Kitchen. De asemnei, Ibis cultiva un spirit al serviciilor, care ii anima pe toti angajatii. Ibis este primul brad hotelier care a obtinut certificarea ISO 9001 - 86% din retea este certificata - pentru profesionalism si calitate constanta. In plus, 58% din reteaua ibis este certificata ISO 14001, dovada concreta a responsabilitatii fata de mediul inconjurator. Creat in 1974, astazi ibis este liderul european in hoteluri economy si al patrulea in categoia sa la nivel international. 

Pentru mai multe informatii despre hotelurile ibis, va invitam pe www.ibis.com .

Grupul hotelier Orbis este cea mai mare retea hoteliera din Polonia si Europa Centrala. Orbis include peste 100 de hoteluri si este licentiator unic al tuturor brand-urilor Accor in 16 tari : Bosnia si  Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Latvia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria. Orbis are in total aproape 10.000 de camere.Hotelurile sunt operate sub brand-urile Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si ibis budget. Aceste marci, recunoscute in intreaga lume, asigura servicii de calitate de diverse standard, de la 5 stele pana la hoteluri budget de 1 stea.

Investitorul strategic al Orbis este Accor, cel mai mare operator hotelier din lume, care ofera oaspetilor si partenerilor sai experienta dubla ca operator hotelier si francizor (HotelServices) precum si ca proprietar hotelier si investitor (HotelInvest), cu scopul de a asihura dezvoltare durabila si crestere solida.

Cu aproximativ 3.600 de hoteluri si 470.000 de camera, Accor se adreseaza turistilor business si leisure in 92 de tari, in toate segmentele hoteliere : cele de lux cu Sofitel, Pullman, MGallery si Grand Mercure, hoteluri midscale cu Novotel, Suite Novotel, Mercure si Adagio si hoteluri economy cu marcile ibis, ibis Styles, ibis budget and hotelF1. Grupul a construit un puternic ecosystem digital, in principal cu portalul de rezervari accorhotels.com, cu website-urile brand-urilor si cu programul sau de fidelitate Le Club Accorhotels.

Fiind principala scoala de hotelarie a lumii, Accor este angajat in a dezvolta talentul celor 170.000 de angajati care lucreaza in hoteluri cu brand-urile Accor. Acestia sunt ambasadorii de zi cu zi ai culturii de servicii si inovatie dupa care grupul se ghide aza de peste 45 de ani.

 

Aflati noutatile Accor:                                                                    Rezervari hoteliere:

www.accor.com                                                                                www.accorhotels.com

INAPOI LA NOUTATI
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.