Abonare Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu cele mai avantajoase reduceri si cele mai tentante oferte promotionale!

 
ABONEAZA-TE
 

Fidelizare

Alege sa fi membru in Le Club Accorhotels si poti beneficia de oferte speciale si reduceri in toate hotelurile grupului Accor din lume.

Vezi cum devii membru

DEVINO MEMBRU
 

Completeaza formularul de mai jos si poti fi la curent cele mai noi oferte din hotelurile Ibis Romania!

Daca doresti sa fii primul care afla de cele mai noi oferte din hotelurile Ibis Romania si ultimele noutati din acest domeniu, aboneaza-te la newsletterul nostru si vei primi un e-mail periodic cu aceste informatii.

Newsletterul este gratuit si contine titluri si paragrafe descriptive a ofertelor si a noutatilor. Cei interesati de subiect pot da un simplu click, cu care vor deschide oferta si vor putea citi detaliat despre oferta.

Daca vrei sa primesti newsletterul nostru periodic completeaza formularul de mai jos cu datele tale personale, care sunt strict confidentiale.

 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.