Abonare Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu cele mai avantajoase reduceri si cele mai tentante oferte promotionale!

 
ABONEAZA-TE
 

Fidelizare

Alege sa fi membru in Le Club Accorhotels si poti beneficia de oferte speciale si reduceri in toate hotelurile grupului Accor din lume.

Vezi cum devii membru

DEVINO MEMBRU
 

Toate hotelurile Ibis sunt amplasate in zone centrale, ideale atat pentru clientii care ajung in aceste locuri in scopuri turistice, cat si pentru cei care vin in interes de servici. Hotelurile sunt situate in apropierea cladirilor de birouri, a centrelor comerciale si magazinelor, in apropierea nodurilor importante ale mijloacelor de transport in comun, cat si in apropierea obiectivelor turistice.

 

Hotel Ibis Gara de Nord, Bucuresti

Ibis Gara de Nord este situat in zona centrala a capitalei, la 10 minute de centrul orasului, la numai cateva minute de mers pe jos de principalul nod feroviar al capitalei si anume Gara de Nord cat si la cateva sute de metri de Piata Victoriei. Hotelul ofera accesul rapid la o multime de obiective turistice, restaurante si cafenele.

Hotelul gazduieste 250 camere securizate pe baza de cartela electronica, dotate cu baie proprie, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international, facilitati de conectare la internet wifi si radio.

Despre Hotelul Ibis Gara de Nord
Vezi harta cu locatia hotelului

Hotel Ibis Gara de Nord
 
 

Ibis Bucuresti Palatul Parlamentului City Centre

Locatia hotelului a fost aleasa strategic pentru a satisface atat clientii care se afla in capitala in interes de afaceri, cat si pe cei care aflati in scop turistic. Hotelul este amplasat in imediata apropiere a Palatul Parlamentului.

Hotelul se afla la cateva minute de mers pe jos de centrul istoric si financiar al orasului, in apropierea unui nod important al mijloacelor de transport in comun, de unde se poate urmari orice directie a orasului. 

Despre Hotelul Ibis Bucharest Palatul Parlamentului City Centre
Vezi harta cu locatia hotelului

Hotel Ibis Palatul Parlamentului
 

Hotel Ibis Constanta

Hotelul Ibis Constanta este situat in centrul orasului, amplasat in zona centrului istoric cat si in imediata vecinatate a principalului sit arheologic al Constantei. Hotelul se afla pe faleza Marii Negre, in dreptul plajei Modern.

Este un loc ideal atat daca va doriti un concediu la mare, intr-un loc care sa va ofere mai multe activitati decat o statiune turistica, cat si daca ajungeti in Constanta in interes de afaceri. 

Despre Hotelul Ibis Constanta
Vezi harta cu locatia hotelului

Hotel Ibis Constanta
 

Hotel Ibis Sibiu Centre

Este cel mai nou hotel Ibis din Romania, in acelasi timp si cel mai mare din Sibiu, fiind deschis in iulie 2009. Hotelul este situat pe artera principala care strabate orasul, fiind situat in zona culturala, economica si de business a SIbiului.

La fel ca toate hotelurile Ibis si acesta este pozitionat intr-o zona centrala. Indiferent de scopul cu care ajungeti in Sibiu, daca va cazati la Ibis aveti posibilitatea sa vizitati o mare parte din cele mai importante obiective turistice, chiar daca sunteti liber doar cateva ore.

Despre Hotelul Ibis Sibiu
Vezi harta cu locatia hotelului

Hotel Ibis Sibiu
 

 

 

 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.