Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N 45° 47' 24.02'' E 24° 8' 56.29''

 
 

Vremea in Sibiu

Calatoresti in Sibiu ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Dumbravii nr 2-4, Sibiu
Tel. rezervari : (+40)269/218100
E-mail : H6806-RE@accor.com
Tel : (+40)269/218100
Fax : (+40)269/215120

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 
 

Restaurantul La Table

Preparate la gratar, prajite, fierte, coapte sau inabusite, meniuri vegetariene, paste, supe care combina o gama larga de arome, numeroase optiuni la deserturi si o bucatarie de sezon renumita in intreaga lume sunt doar cateva din lucrurile cu care se mandreste bucataria hotelului Ibis - Sibiu.

Garantia gustului preparatelor poarta semnatura: La Table, care este un lant de restaurante cu mancare frantuzeasca cu fler contemporan, raspandite si renumite in intreaga lume.
Restaurantul La Table ofera o selectie de preparate echilibrate, in regimul “all you can eat” sau bufet suedez, renumite pentru combinatiile din produse de sezon. La Table din incinta Hotel Ibis Sibiu este un loc in care va puteti bucura de mancare gustoasa, care in acelasi timp este si sanatoasa, intr-o sala aerisita, luminoasa si dinamica, care dispune de 130 locuri.

Meniul restaurantului La Table Rouge

 

Rezervare restaurant

 
 

* - campurile trebuie completate obligatoriu pentru a putea trimite mesajul dvs.

 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.