Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N 45° 47' 24.02'' E 24° 8' 56.29''

 
 

Vremea in Sibiu

Calatoresti in Sibiu ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Dumbravii nr 2-4, Sibiu
Tel. rezervari : (+40)269/218100
E-mail : H6806-RE@accor.com
Tel : (+40)269/218100
Fax : (+40)269/215120

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Tipuri de camere

  • 96 de camere standard (paturi matrimoniale)
  • 84 de camere twin (doua paturi separate)
  • 11 apartamente (2 camere separate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila)
 

Camera standard

Confortabila, moderna si utilata, cu o suprafata medie de 18m2, in camera standard se pot caza 1 sau 2 persoane, camera dispunand de un pat dublu matrimonial, avand birou de lucru, mini garderoba, frigider, televizor LCD cu peste 20 de canale, aer conditionat, podea cu parchet, acces gratuit la conexiune wifi de internet si inchiderea usii cu cartela securizata. Camera standard are baie proprie dotata cu cabina de dus si uscator de par.

Rezerva camera

 
 

Camera twin (doua paturi separate)

Spatioase si moderne, camerele twin sunt alegerea perfecta pentru cazarea a 2 persoane. Camerele twin au doua paturi separate, birou de lucru, mini garderoba, frigider, televizor LCD cu peste 20 de canale, aer conditionat, parchet pe podea, acces gratuit la conexiune wifi de internet si inchiderea usii pe baza de cartela securizata. Camera twin este dotata cu baie proprie cu cabina de dus si uscator de par.

Rezerva camera

 
 

Apartament

Apartamentele noastre au suprafete generoase de peste 30 m2, sunt luminoase si confortabile, dotate cu aer conditionat si dispunand de 2 camere, un living cu canapea extensibila, birou de lucru, frigider, mini garderoba si televizor LCD cu peste 20 de canale, precum si cu un dormitor cu pat dublu matrimonial, dotat cu birou de lucru si televizor LCD. Conexiunea wifi la internet este gratuita si intrarea este securizata prin cartela electronica. Apartamentele sunt amenajate cu baie de servici si baie principala cu cabina de dus. 

In cazul in care doriti rezervarea unui apartament va rugam sa ne contactati direct.

 
 
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.