Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N 45° 47' 24.02'' E 24° 8' 56.29''

 
 

Vremea in Sibiu

Calatoresti in Sibiu ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Dumbravii nr 2-4, Sibiu
Tel. rezervari : (+40)269/218100
E-mail : H6806-RE@accor.com
Tel : (+40)269/218100
Fax : (+40)269/215120

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Cetatea a caror ziduri se pot vizita la doar cateva minute de mers pe jos de hotelul Ibis a fost construita aproximativ in anul 1191, de civilizatia unei vechi asezari din acele timpuri, cel mai probabil slave. In 1242 a fost atacata, in mare parte distrusa si cucerita de hoardele mongole, iar din secolul al XIV-lea a fost transformata intr-unul din cele mai importante centre de comert  din Transilvania. 

Zidurile cetatii arata cel mai bine de pe drumul de promenada de-alungul bulevardului Coposu. Intre Bastionul Haller si Turnul Gros. Acest zid se pastreaza cel mai bine din intreg zidul cetatii, fiind consolidat in repetate randuri, datorita atacurilor frecvente in aceasta parte a cetatii.

Ultima oara acest zid a fost reconditionat in 1828, cu ocazia vizitei imparatului Francisc I in Sibiu.


Vezi Atractii turistice in imprejurimile Hotelului Ibis Sibiu pe o harta extinsa
 

Zidurile Cetatii

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.