Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N 45° 47' 24.02'' E 24° 8' 56.29''

 
 

Vremea in Sibiu

Calatoresti in Sibiu ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Dumbravii nr 2-4, Sibiu
Tel. rezervari : (+40)269/218100
E-mail : H6806-RE@accor.com
Tel : (+40)269/218100
Fax : (+40)269/215120

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Sibiul este un oras in care primele spectacole de teatru se jucau inca din secolul al XVIII-lea. La inceput intr-o baraca din Piata Mare, dupa care in fata Portii Cisnadiei.

Primul teatru a fost infiintat in 1788 de Martin Hochmeister, iar primele piese care s-au jucat au fost Shelspeare si Moliere. In momentul de fata Teatrul National din Sibiu este cel mai important din Romania si unul dintre cele mai active din Europa. Este singurul care gazduieste prestatii in doua limbi oficiale: romana si germana, co-productii internationale, spectacole musicale si de lumini.

La Teatrul National Radu Stanca ajungi in doar cateva minute de mers pe jos de la Hotelul Ibis. O simpla vizita in cladire, daca participarea la un spectacol nu este posibila, cu siguranta este o experienta unica.


Vezi Atractii turistice in imprejurimile Hotelului Ibis Sibiu pe o harta extinsa
 

Teatrul National Radu Stanca

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.