Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N 45° 47' 24.02'' E 24° 8' 56.29''

 
 

Vremea in Sibiu

Calatoresti in Sibiu ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Dumbravii nr 2-4, Sibiu
Tel. rezervari : (+40)269/218100
E-mail : H6806-RE@accor.com
Tel : (+40)269/218100
Fax : (+40)269/215120

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Piata Unirii este una dintre cele mai aglomerate zone ale Sibiului, mai exact, locul unde se intersecteaza principalele bulevarde care traverseaza orasul: (B-dul Vasile Milea, B-dul Corneliu Coposu, B-dul Victoriei, Calea Dumbravii, Str.Emil Cioran, Str.Revolutiei, Str.Cetatii, Str.Nicolae Balcescu)

Piata Unirii este principala artera comerciala a centrului istoric, unde se gasesc numeroase magazine, complexe comerciale, restaurante, terase, parcuri si locuri de promenada. 

Primele locuinte din Sibiu s-au construit de-a lungul actualelor strazi Faurului si 9 Mai. In acelasi timp, pe platoul de sus s-a construit o bazilica romanica (astazi disparuta),care la inceputul secolului al XIII-lea, pare sa fi avut loc si fortificarea platoului de sus, in jurul bazilicii si de asemenea extinderea perimetrului localitatii.


Vezi Atractii turistice in imprejurimile Hotelului Ibis Sibiu pe o harta extinsa
 

Piata Unirii Sibiu

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.