Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N 45° 47' 24.02'' E 24° 8' 56.29''

 
 

Vremea in Sibiu

Calatoresti in Sibiu ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Dumbravii nr 2-4, Sibiu
Tel. rezervari : (+40)269/218100
E-mail : H6806-RE@accor.com
Tel : (+40)269/218100
Fax : (+40)269/215120

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Ideea construiri unui parc in aceasta locatie, la cateva minute de mers pe jos de Ibis, a fost din anul 1869, insa s-a materializat numai cu 10 ani mai tarziu. De atunci in inima Sibiului exista aceasta oaza verde, care poarta numele de Parcul Astra.

Parcul Astra gazduieste un panteon al unor personalitati romanesti, cum ar fi Gheorghe Lazar, Andrei Saguna, Badea Cartan si multi altii. Pe langa locurile de promenada, incarcatura istorica, zonele de relaxare si privelistea absolut minunata, Parcul Astra mai ofera un lucru interesant turistilor: posibilitatea de a analiza arhitectura orasului, prin cateva cladiri vechi, din secolul al XIX-lea, care se inalta mandre printre copacii vechi, care functioneaza si in momentul de fata si gazduiesc cateva instututii importante in oras.


Vezi Atractii turistice in imprejurimile Hotelului Ibis Sibiu pe o harta extinsa
 

Parcul Astra

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.