Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N 45° 47' 24.02'' E 24° 8' 56.29''

 
 

Vremea in Sibiu

Calatoresti in Sibiu ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Dumbravii nr 2-4, Sibiu
Tel. rezervari : (+40)269/218100
E-mail : H6806-RE@accor.com
Tel : (+40)269/218100
Fax : (+40)269/215120

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Catedra Ortodoxa Sfanta Treime din Sibiu are nici mai mult, nici mai putin de 111 ani. A fost construita pe locul unei biserici grecesti si este o copie la scara redusa a Catedralei Sfanta Sofia din Constantinopol. Catedrala are 53,10 m lungime si 25,40 m inaltime.

Biserica a fost construita de catre arhitectii Virgil Nagy si Iosif Kamner, ambii din Budapesta, iar conducerea lucrarilor a fost incredintata inginerului Iosif Schussing, din Sibiu. In 1906 catedrala a fost sfintita de catre mitropolitul Ioan Metianu, in prezenta a numeroase personalitati ale vremii printre care si profesorul Nicolae Iorga.

O vizita pana la aceasta catedrala este obligatorie atunci cand ajungi in Sibiu, indiferent daca ai sau nu timp pentru explorat obiective turistice


Vezi Atractii turistice in imprejurimile Hotelului Ibis Sibiu pe o harta extinsa
 

Catedrala Mitropolitana Sfanta Treime

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.