Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N 44° 11' 0.51'' E 28° 38' 54.74''

 
 

Vremea in Contanta

Calatoresti in Contanta ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Str. Mircea cel Batran nr 39B-41, Constanta
Tel. rezervari : (+40)241/ 508050
E-mail : H5939-RE@accor.com
Tel : (+40)241/508050
Fax : (+40) 0374 130 123

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Tipuri de camere

  • 68 camere standard (paturi matrimoniale)
  • 42 camere Parlamentare cu vedere la mare (1 pat matrimonial si o canapea extensibila)
  • 2 camere destinate pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii (camere care comunica)
  • 35 de camere twin (doua paturi separate)
  • 7 apartamente (2 camere separate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila)
 

Camera standard

Confortabila si modern utilata, cu o suprafata medie de 18m2, in camera standard se pot caza 1 sau 2 persoane, camera dispunand de un pat dublu matrimonial, avand birou de lucru, mini garderoba, frigider, televizor LCD cu peste 20 de canale, aer conditionat, mocheta, acces gratuit la conexiune wifi de internet si inchiderea usii cu cartela securizata. Camera standard are baie proprie dotata cu cabina de dus si uscator de par.

Rezerva camera

 
 

Camera Parlamentare cu vedere la mare

Spatioase si mari, avand peste 23 m2 si vederea catre marea Neagra si plaja Modern din Constanta, camerele cu vedere la mare, sunt alegerea perfecta pentru cazarea a minim 2 persoane, sau pentru familiile cu copii. Camerele cu vedere la mare sunt amenajate cu un pat dublu matrimonial si o canapea extensibila, cu birou de lucru, mini garderoba, frigider, televizor LCD cu peste 20 de canale, aer conditionat, mocheta, acces gratuit la conexiune wifi de internet si inchiderea usii pe baza de cartela securizata. Camerele cu vedere la mare sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus si uscator de par.

Rezerva camera

 
 

Camera twin (doua paturi separate)

Spatioase si moderne, camerele twin sunt alegerea perfecta pentru cazarea a 2 persoane. Camerele twin au doua paturi separate, birou de lucru, mini garderoba, frigider, televizor LCD cu peste 20 de canale, aer conditionat, mocheta, acces gratuit la conexiune wifi de internet si inchiderea usii pe baza de cartela securizata. Camera twin este dotata cu baie proprie cu cabina de dus si uscator de par.

Rezerva camera

 
 

Camera pentru persoanele cu dizabilitati

2 Camere mari, luminoase si confortabile pentru persoanele cu dificultati in deplasare sau aflate in scaunul cu rotile.

In aceste camere ergonomia spatiului a fost un criteriu de amenajare, mobila fiind amplasata la inaltime mai mica, iar obiectele sanitare fiind concepute pentru a putea fi utilizate de persoanele cu anumite dizabilitati. Aceste camere comunica cu o camera standard, unde poate fi cazata o alta persoana care poate avea in ingrijire persoana cu dizabilitati. La fel ca si restul camerelor si acestea sunt vopsite intr-o culoare calda, care sa faciliteze odihna, au un pat dublu matrimonial, care sa corespunda anumitor standarde internationale, iar lenjeria de pe pat este 100% naturala si pernele sunt antialergice.

Rezerva camera

 
 

Apartament

Apartamentele noastre au suprafete generoase de peste 30 m2, sunt amplasate cu fata la mare, sunt luminoase si confortabile, dotate cu aer conditionat si dispun de 2 camere, un living cu canapea extensibila, birou de lucru, frigider, mini garderoba si televizor LCD cu peste 20 de canale, precum si un dormitor cu pat dublu matrimonial, dotat cu birou de lucru si televizor LCD. Conexiunea wifi la internet este gratuita si intrarea este securizata prin cartela electronica. Apartamentele sunt amenajate cu baie de servici si baie principala cu cabina de dus. 

 

In cazul in care doriti rezervarea unui apartament va rugam sa ne contactati direct.

 
 
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.