Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N 44° 11' 0.51'' E 28° 38' 54.74''

 
 

Vremea in Contanta

Calatoresti in Contanta ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Str. Mircea cel Batran nr 39B-41, Constanta
Tel. rezervari : (+40)241/ 508050
E-mail : reservations.constanta@ibishotels.ro
Tel : (+40)241/508050
Fax : (+40) 0374 130 123

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Tipuri de camere

  • 68 camere standard (paturi matrimoniale)
  • 42 camere Parlamentare cu vedere la mare (1 pat matrimonial si o canapea extensibila)
  • 2 camere destinate pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii (camere care comunica)
  • 35 de camere twin (doua paturi separate)
  • 7 apartamente (2 camere separate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila)
 

Camera standard

Cele 68 de camere standard din Ibis Constanta se gasesc pe 7 etaje si se impart in doua categorii: pentru fumatori si pentru nefumatori, interiorul acestora fiind la fel in toate.

Toate aceste camere standard au baie proprie cu cabina de dus, cu pat matrimonial dublu, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international, au facilitati de conectare la internet si radio si sunt prevazute cu inchidere prin cartela securizata. 

Rezerva camera

 
 

Camera Parlamentare cu vedere la mare

Ibis Constanta este singurul care va ofera camere cu vedere la mare. Acestea sunt 42 la numar si spre deosebire de cele standard, pe langa patul matrimonial mai sunt prevazute si cu o canapea extensibila. Toate aceste camere au vedere catre plaja si mare. 

In functie de preferinte puteti alege si la aceste camere etajul, daca sa fie camere pentru fumatori. Toate aceste camere au cabina de dus. Camerele se inchid pe baza de cartela securizata si sunt prevazute cu aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international, facilitati de conectare la internet si radio. 

Rezerva camera

 
 

Camera twin (doua paturi separate)

In Ibis Constanta se gasesc 35 de camere twin, raspandite pe cele 7 nivele ale cladirii. Accesul catre acestea se poate face cu unul din cele 2 lifturi, care functioneaza pe baza de cartela, acceasi cu care este securizata si camera.

Camerele twin au aceleasi dotari ca si cele standard, cu exceptia faptului ca sunt prevazute cu doua paturi separate. Camerele au aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international, facilitati de conectare la internet si radio sunt lucrurile principale care se gasesc in interiorul camerelor twin din Ibis Constanta.

Rezerva camera

 
 

Camera pentru persoanele cu dizabilitati

Cele doua camere destinate persoanelor cu dizabilitati din hotelul Ibis Constanta ofera facilitati care sa sa usureze accesul atat persoanelor in scaun cu rotile, cat si a celor care se deplaseaza mai dificil.

Patul are o inaltime mai joasa, mobila este atent amplasata, iar obiectele sanitare sunt special concepute pentru persoanele cu dizabilitati. La fel ca restul camerelor si acestea sunt vopsite intr-o culoare calda, care sa faciliteze odihna, au o temperatura confortabila, sunt prevazute cu paturi care sa corespunda anumitor standarde internationale, iar lenjeria este 100% naturala.

Rezerva camera

 
 

Apartament

Ibis Constanta gazduieste 7 apartamente cu cate doua camere, dintre care o camera este tip living, avand o canapea extensibila si birou de lucru, iar cealalta camera are un pat matrimonial si birou de lucru. Acestea se gasesc pe fiecare etaj, iar accesul se face cu unul din cele doua lifturi care functioneaza pe baza unei cartele, aceeasi cu care se securizeaza si usa de la camera. 

Toate cele 7 apartamente sunt confortabile, linistite si calduroase, vopsite in culori calde, care sa favorizeze un somn odihnitor. Ambele camere sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international si facilitati de conectare la internet si radio.

In cazul in care doriti rezervarea unui apartament va rugam sa ne contactati direct.

 
 
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.