Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 25' 47.05" E +26° 4' 55.66"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/4011011
E-mail : H5938-RE@accor.com;
Tel : (+40)21/4011000
Fax : (+40)21/4022898

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 
 

Restaurantul Sud & Cie

Clientii hotelului Ibis Bucuresti Palatul Parlamentului City Centre si cei ai hotelului Ibis Constanta se bucura de bucataria renumitului lant de restaurante mediteraneene Sud & Cie. Vorbim de mancaruri bogate in legume proaspete, fructe de mare, bineinteles ulei de masline si mirodenii care au un rol important in mentinerea sanatatii, precum menta, chimenul, busuiocul si altele.

La fel ca si celelalte restaurante din incinta hotelurilor Ibis, Sud & Cie ofera un mic dejun echilibrat si consistent, in regim “all you can eat” sau bufet suedez, care contine numai produse de calitate superioara, proaspete si sanatoase. Restaurantul Sud & Cie din hotelul Ibis Bucharest Palatul Parlamentului City Centre poate gazdui 98 de persoane, in timp ce restaurantul Sud & Cie din hotelul Ibis Constanta gazduieste un pic peste 100 de persoane.

Meniul restaurantului Sud&Cie

 

Rezervare restaurant

 
 

* - campurile trebuie completate obligatoriu pentru a putea trimite mesajul dvs.

 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.