Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 25' 47.05" E +26° 4' 55.66"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/4011011
E-mail : H5938-RE@accor.com;
Tel : (+40)21/4011000
Fax : (+40)21/4022898

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Esti cazat in hotelul Ibis Palatul Parlamentului si ai cateva ore libere in care nu sti ce sa faci? Noi te ajutam...

In primul rand trebuie sa sti ca Ibis Palatul Parlamentului este pozitionat pe un loc care a fost populat o scurta perioada de timp in epoca bronzului, dupa care a fost locuit intens de triburile daco-gete, ale caror urme au fost gasite sub forma unui complex de fragmente din chirpici ars si numeroase gropi in forma de clopot. Vorbim de o zona care a fost populata cativa mii de ani.

Locatia Ibis Parlament iti ofera posibilitatea sa vizitezi o serie de obiective turistice foarte interesante, chiar daca ai la dispozitie doar cateva ore. Nu toate acestea sunt din vremea in care triburile daco-gete hoinareau zona, insa, sunt unele din cele mai reprezentative pentru oras, cu o mare incarcatura istorica si valoare pentru tara.

 
Therme - relaxarea suprema
 
Therme - relaxarea suprema

 Cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa.

MAI MULTE DETALII
 
 
Palatul Parlamentului
 
Palatul Parlamentului

La doar 5 minute de mers pe jos de Ibis parlament se afla principalul obiectiv turistic atat din zona, cat si din oras: „Palatul Parlamentului” sau „Casa Poporului”, un edificiu colosal, mai exact: cea mai mare cladire administrativa din lume, cea mai scumpa cladire administrativa din lume, cea mai grea cladire din lume, intrand de mai multe ori consecutiv in Cartea Recordurilor pentru aceste specificatii. 

MAI MULTE DETALII
 
 
Parcul Izvor
 
Parcul Izvor

Un dreptunghi de verdeata de 17 hectare in centrul orasului, la 5 minute de mers pe jos de hoteul Ibis Palatul Parlamentului: Parcul Izvor. Unul din cele mai frumoase parcuri din capitala. Acesta a fost construit pe asezamintele a doua cartiere importante care au fost daramate pentru ridicarea unei cladiri colosale - Casa Poporului.

MAI MULTE DETALII
 
 
Academia Romana
 
Academia Romana

La 10 minute de mers pe jos de Ibis Palatul Parlamentului se afla Academia Romana, cel mai inalt for de stiinta si de cultura din Romania. Se ocupa in principal cu studierea istoriei romane, cu cercetarea celor mai importante domenii stiintifice si cu elaborarea ortografiei, gramaticii si dictionarului limbii romane.
Are intotdeauna 181 de membri activi alesi pe viata, dintre care la un moment dat au facut parte si Nicolae Iorga, Eugen Lovinescu si cuplul Ceausescu.

MAI MULTE DETALII
 
 
Bulevardul Unirii
 
Bulevardul Unirii

Bulevardul Unirii este unul dintre cele mai importante bulevarde ale capitalei si una dintre cele mai tranzitate artere rutiere ale orasului. La la 10 minute de mers pe jos de Ibis Palatul Parlamentului se afla Bulevardul Unirii, una din cele mai importante artere din capitala.

MAI MULTE DETALII
 
 
Manastirea Antim
 
Manastirea Antim

Manastirea Antim este una dintre vechile si frumoasele manastiri ortodoxe din Bucuresti. Este o constructie care in anul 2013 implineste o frumoasa varsta de 300 ani! In spatele bulevarului Unirii, la 10 minute de mers pe jos de hotelul Ibis Palatul Parlamentului se afla singura biserica construita in forma treflata din secolul al XVII-lea, sculptata in piatra de insusi Sfantul Antim.

MAI MULTE DETALII
 
 
Palatul CEC
 
Palatul CEC

La 15 minute de mers pe jos de hotelul Ibis Palatul Parlamentului se afla Palatul CEC, una dintre cele mai frumoase cladiri din Bucuresti, care atrage in special prin stilul arhitectural renascentist. Povestea incepe cu mai bine de 400 ani in urma, cand pe actualul loc al palatului a fost ridicata de Mihai Viteazul biserica „Sfantul Ioan cel Mare”.

MAI MULTE DETALII
 
 
Muzeul National de Istorie al Romaniei
 
Muzeul National de Istorie al Romaniei

La doar 15 minute de mers pe jos de Ibis Palatul Parlamentului se afla cel mai important muzeu de istorie si arheologie din tara – Muzeul National de Istorie al Romaniei. Mii de piese unicat, dar si reproduceri naturale ale unor monumente epigrafice si arhitectonice pot fi vizitate zilnic, in cladirea Palatul Postelor de pe Calea Victoriei.

MAI MULTE DETALII
 
 
Piata Unirii
 
Piata Unirii

In capatul strazii Unirii se afla Piata Unirii sau kilometrul 0 al capitalei, unul dintre cele mai importante noduri comerciale din Bucuresti, un loc care a trecut prin aceeasi transformare precum bulevardul.

MAI MULTE DETALII
 
 
Palatul Bancii Nationale Romane
 
Palatul Bancii Nationale Romane

Cladirea Bancii Nationale Romane a fost construita la intersectia strazii Lipscani cu Calea Victoriei, un nod de transport important, inca din secolul al XVII-lea, pe cand in acel loc trecatorii se realaxau intr-un han.

MAI MULTE DETALII
 
 
Lacul Cismigiu
 
Lacul Cismigiu

La doar cateva minute de mers pe jos de Ibis Palatul Parlamentului stralucesc aproximativ 30.000 de metri patrati, intinsi pe 1.3 kilometri de apa limpede… mai exact lacul Cismigiu. Indiferent de anotimpul care este in timpul vizitei tale in capitala, lacul Cismigiu este un punct important de atractie turistica. 

MAI MULTE DETALII
 
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.