Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 25' 47.05" E +26° 4' 55.66"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/4011011
E-mail : H5938-RE@accor.com;
Tel : (+40)21/4011000
Fax : (+40)21/4022898

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Tipuri de camere

  • 64 de camere standard (paturi matrimoniale)
  • doua camere destinate pentru persoanele cu dizabilitati (camere care comunica)
  • 48 de camere twin (doua paturi separate)
  • 40 de camere parlamentare cu vedere la Palatul Parlamentului (un pat matrimonial si o canapea extensibila)
  • 7 apartamente (2 camere separate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila)
 

Camera standard

Cele 64 de camere standard din Ibis Bucureti - Palatul Parlamentului se gasesc pe 7 etaje si se impart in doua categorii: pentru fumatori si pentru nefumatori, interiorul acestora fiind la fel in toate.

Toate aceste camere standard au baie proprie, cu vana sau cabina de dus, in functie de preferinta clientului, cu pat matrimonial dublu, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international, au facilitati de conectare la internet si radio si sunt prevazute cu inchidere prin cartela securizata. 

Rezerva camera

 
 

Camera parlamentara

Ibis Palatul Parlamentului este singurul care gazduieste "camere parlamentare". Acestea sunt 40 la numar si spre deosebire de cele standard, pe langa patul matrimonial mai sunt prevazute si cu o canapea extensibila. Toate aceste camere au vedere catre cladirea Palatul Parlamentului. 

In functie de preferinte puteti alege si la aceste camere etajul, daca sa fie camere pentru fumatori sau nu si daca baia sa fie prevazuta cu vana sau cabina de dus. Camerele se inchid pe baza de cartela securizata si sunt prevazute cu aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international, facilitati de conectare la internet si radio.

Rezerva camera

 
 

Camera twin (doua paturi separate)

In Ibis Palatul Parlamentului se gasesc 48 de camere twin, raspandite pe cele 7 nivele ale cladirii. Accesul catre acestea se poate face cu unul din cele patru lifturi, care functioneaza pe baza de cartela, acceasi cu care este securizata si camera.

Camerele twin au aceleasi dotari ca si cele standard, cu exceptia faptului ca sunt prevazute cu doua paturi duble. Aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international, facilitati de conectare la internet si radio sunt lucrurile principale care se gasesc in interiorul camerelor twin din Ibis Palatul Parlamentului.

Rezerva camera

 
 

Camera pentru persoanele cu dizabilitati

Cele doua camere destinate persoanelor cu dizabilitati din hotel Ibis Palatul Parlamentului sunt situate la parterul cladirii si sunt organizate ca sa usureze accesul atat peroanelor in scaun cu rotile, cat si a celor care se deplaseaza mai difici.

Patul are o inaltime mai joasa, mobila este atent amplasata, iar obiectele sanitare sunt special concepute pentru persoanele cu dizabilitati. La fel ca restul camerelor si acestea sunt vopsite intr-o culoare calda, care sa faciliteze odihna, au o temperatura confortabila, sunt prevazute cu paturi care sa corespunda anumitor standarde internationale, iar lenjeria de pe ele este 100% naturala.

Rezerva camera

 
 

Apartament

Ibis Palatul Parlamentului gazduieste si 7 apartamente cu cate doua dormitoare, ambele fiind prevazute cu pat matrimonial si cate o canapea extensibila. Acestea se gasesc la etajele superioare, iar accesul se face cu unul din cele patru lifturi care functioneaza pe baza unei cartele, aceeasi cu care se securizeaza si usa de la camera. 

Toate cele 7 apartamente sunt confortabile, linistite si calduroase, vopsite in culori calde, care sa favorizeze un somn odihnitor. Ambele camere sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international si facilitati de conectare la internet si radio.

In cazul in care doriti rezervarea unui apartament va rugam sa ne contactati direct.

 
 
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.