Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 25' 47.05" E +26° 4' 55.66"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/4011011
E-mail : H5938-RE@accor.com;
Tel : (+40)21/4011000
Fax : (+40)21/4022898

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Un dreptunghi de verdeata de 17 hectare in centrul orasului, la 5 minute de mers pe jos de hoteul Ibis Palatul Parlamentului: Parcul Izvor.
Unul din cele mai frumoase parcuri din capitala. Acesta a fost construit pe asezamintele a doua cartiere importante care au fost daramate pentru ridicarea unei cladiri colosale - Casa Poporului.

Cartiere au disparut de pe fata pamantului in urma sistematizarii comuniste din 1980. Locul inca pastreaza vestigii ale frumoaselor cladiri din acele locuri: urme de fundatii, delimitari a ceea ce alta data erau strada Uranus si strada Izvor, ce se uneau in apropiere de faimosul Pod Mihai Voda (disparut si el odata cu strazile).

In momentul de fata, aleile Parcului Izvor sunt populate de bucuresteni pasionati de plimbari, pe jos sau cu bicicleta, de oameni care alearga, de iubitori de caini sau pur si simplu de oameni care adora sa se relaxeze intr-o oaza de natura si liniste.


Vezi Atractii turistice in jurul Hotelului Ibis Bucuresti Palatul Parlamanetului pe o harta extinsa
 

Parcul Izvor

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.