Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 25' 47.05" E +26° 4' 55.66"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/4011011
E-mail : H5938-RE@accor.com;
Tel : (+40)21/4011000
Fax : (+40)21/4022898

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

La doar 15 minute de mers pe jos de Ibis Palatul Parlamentului se afla cel mai important muzeu de istorie si arheologie din tara – Muzeul National de Istorie al Romaniei. Mii de piese unicat, dar si reproduceri naturale ale unor monumente epigrafice si arhitectonice pot fi vizitate zilnic, in cladirea Palatul Postelor de pe Calea Victoriei.

Institutia a aparut in 1970, ca cel dintai muzeu de arheologie si istorie din tara. Au fost aduse cele mai faimoase tezaure din intreaga tara, in special cele din metal pretios. Pe langa acestea, o multime de alte piese de mare valoare arheologica si istorica poposesc in expozitiile Muzeului National, pentru a ilustra mileniile de istorie, ori, pentru mai multa acuratete, istoria de atunci.

Muzeul ocupa 8.000 de mp si gazduieste aproximativ 60 de sali cu exponate care reproduc dezvoltarea societatii romanesti de pe intreg teritoriul Romaniei, din cele mai vechi timpuri si pana in zilele noastre.
Pentru numai 7 lei, poti vizita muzeul in fiecare zi intre 10:00 – 18:00 (vara) si 09:00 – 17:00 (iarna). 


Vezi Atractii turistice in jurul Hotelului Ibis Bucuresti Palatul Parlamanetului pe o harta extinsa
 

Muzeul National de Istorie al Romaniei

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.