Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 25' 47.05" E +26° 4' 55.66"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/4011011
E-mail : H5938-RE@accor.com;
Tel : (+40)21/4011000
Fax : (+40)21/4022898

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Manastirea Antim este una dintre vechile si frumoasele manastiri ortodoxe din Bucuresti. Manastirea vrednicului mitropolit Antim Ivireanul a fost construita in cartierul bucurestean, numit pe atunci "mahalaua popii lui Ivasco".

Este o constructie care in anul 2013 implineste o frumoasa varsta de 300 ani! In spatele bulevarului Unirii, la 10 minute de mers pe jos de hotelul Ibis Palatul Parlamentului se afla singura biserica construita in forma treflata din secolul al XVII-lea, sculptata in piatra de insusi Sfantul Antim.

Manastirea Antim este singura ridicata in sec al XVIII-lea cu planul in forma treflata; ferestrele sunt mari, cu ancadramente sculptate in piatra; rozete mari si bogate, pridvorul este deschis cu portal monumental, capitelurile si piedestalurile coloanelor sunt frumos ornamentate cu motive florale.

Manastira Antim gazduieste in interiorul sau un muzeu cu obiecte bisericesti, o expozitie inchinata Mitropolitului Antim Ivireanul si un lapidariul cu pietre sculptate, cruci de piatra si pisanii de la bisericile demolate din Bucuresti. In incinta ansambului se gasesc si Palatul Sinodal si biblioteca Sfantului Sinod. Manastirea Antim este resedinta a episcopilor vicari patriarhali.


Vezi Atractii turistice in jurul Hotelului Ibis Bucuresti Palatul Parlamanetului pe o harta extinsa
 

Manastirea Antim

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.