Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 25' 47.05" E +26° 4' 55.66"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/4011011
E-mail : H5938-RE@accor.com;
Tel : (+40)21/4011000
Fax : (+40)21/4022898

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Bulevardul Unirii este unul dintre cele mai importante bulevarde ale capitalei si una dintre cele mai tranzitate artere rutiere ale orasului. La la 10 minute de mers pe jos de Ibis Palatul Parlamentului se afla Bulevardul Unirii, una din cele mai importante artere din capitala.

Dupa cutremurul din 1977, Nicolae Ceausescu a dorit renovarea completa a acestui bulevard, scopul fiind sa depaseasca dimensiunile arterei principale pariziene, in contextul construirii in paralel a altor obiective de mari dimensiuni, precum Palatul Parlamentului, Biblioteca Nationala si Casa Radio.

In ciuda faptului ca tot Bucurestiul era in constructii in acea perioada, un sfert din materialele de constructie din capitala au fost investite pe bulevardul Unirii. O mare parte din centrul vechi al capitalei a fost distrus odata cu renovarea acestui bulevard, fapt care a creat o serie larga de dezbateri, pentru ca locul a fost depersonalizat si aproape sters de istorie. Prin grija arhitectilor si inginerilor s-a reusit salvarea unor monumente istorice prin translatarea acestora. Pentru proiectul bulevardului s-au translatat Palatul Sinodului de la Manastirea Antim, Biserica Schitul Maicilor si Biserica Mihai Voda. 


Vezi Atractii turistice in jurul Hotelului Ibis Bucuresti Palatul Parlamanetului pe o harta extinsa
 

Bulevardul Unirii

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.