Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 25' 47.05" E +26° 4' 55.66"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/4011011
E-mail : H5938-RE@accor.com;
Tel : (+40)21/4011000
Fax : (+40)21/4022898

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

La 10 minute de mers pe jos de Ibis Palatul Parlamentului se afla Academia Romana - cel mai inalt for de stiinta si de cultura din Romania. Se ocupa in principal cu studierea istoriei romane, cu cercetarea celor mai importante domenii stiintifice si cu elaborarea ortografiei, gramaticii si dictionarului limbii romane. Are intotdeauna 181 de membri activi alesi pe viata, dintre care la un moment dat au facut parte insusi Nicolae Iorga, Eugen Lovinescu si cuplul Ceausescu.

Cele mai reprezentative lucrari academice sunt Dictionarul limbii romane, Dictionarul explicativ al limbii romane, Dictionarul general al literaturii romane, Micul dictionar academic si Tratatul de istoria romanilor.

Cladirea care gazduieste Academia Romana are o arhitectura minunata, chiar daca niciodata nu a putut fi finalizata. Multe voci sustin ca marele ei dezavantaj este faptul ca este pozitionata chiar langa Casa Poporului, lucru care uneori o lasa neobservata. 


Vezi Atractii turistice in jurul Hotelului Ibis Bucuresti Palatul Parlamanetului pe o harta extinsa
 

Academia Romana

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.