Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 26' 47.27" E 26° 4' 40.58"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Grivitei nr.143, sector 1, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/3009110
E-mail : H3302-RE@accor.com
Tel : (+40)21/3009100
Fax : (+40)21/3009098

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 
 

Restaurant l'Estaminet

Hotelul Ibis Bucuresti - Gara de Nord gazduieste un restaurant de origine belgiana, cu influente si din bucataria catalana, venetiana si frantuzeasca. Preparate deosebite cu cartofi, varza sau praz si fripturi de vita, rata, pui sau vanat sunt doar cateva din lucrurile care atrag nu numai turistii, ba chiar si locuitorii din zona Hotelului Ibis Gara de Nord. Un punct forte al restaurantului L'Estaminet sunt preturile. Pentru un pranz cu doua feluri de mancare, desert si bautura nu trebuie sa scoateti din buzunar mai mult de 10 euro. Pe langa mancarea extraordinara, restaurantul L'Estaminet pune la dispozitia clientilor si o gama de vinuri fine.

L'Estaminet este un loc ideal pentru socializare, incepand de la afaceri, pana la povesti in timpul unor mese romantice sau discutii grabite la cafele. Restaurantul L'Estaminet are o capacitate de 130 persoane.

Meniul restaurantului L'Estaminet

 

Rezervare restaurant

 
 

* - campurile trebuie completate obligatoriu pentru a putea trimite mesajul dvs.

 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.