Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 26' 47.27" E 26° 4' 40.58"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Grivitei nr.143, sector 1, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/3009110
E-mail : H3302-RE@accor.com
Tel : (+40)21/3009100
Fax : (+40)21/3009098

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Tipuri de camere

  • 172 de camere standard (paturi matrimoniale)
  • 4 camere destinate pentru persoanele cu dizabilitati (camere care comunica)
  • 58 de camere twin (doua paturi separate)
  • 16 apartamente (2 camere separate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila)
 

Camera standard

Cele 172 de camere standard din Ibis Bucureti - Gara de Nord se gasesc pe 8 etaje si se impart in doua categorii: pentru fumatori si pentru nefumatori, interiorul acestora fiind la fel in toate.

Toate aceste camere standard au baie proprie, cu vana sau cabina de dus, in functie de preferinta clientului, cu pat matrimonial dublu, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international, au facilitati de conectare la internet si radio si sunt prevazute cu inchidere prin cartela securizata. 

Rezerva camera

 
 

Camera twin (doua paturi separate)

In Ibis Gara de Nord se gasesc 58 de camere twin, raspandite pe cele 8 nivele ale cladirii. Accesul catre acestea se poate face cu unul din cele doua lifturi, care functioneaza pe baza de cartela, acceasi cu care este securizata si camera.

Camerele twin au aceleasi dotari ca si cele standard, cu exceptia faptului ca sunt prevazute cu doua paturi duble. Aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international, facilitati de conectare la internet si radio sunt lucrurile principale care se gasesc in interiorul camerelor twin din Ibis Palatul Parlamentului.

Rezerva camera

 
 

Camera pentru persoanele cu dizabilitati

Cele patru camere destinate persoanelor cu dizabilitati din hotel Ibis Gara de Nord sunt organizate ca sa usureze accesul atat peroanelor in scaun cu rotile, cat si a celor care se deplaseaza mai difici.

Patul are o inaltime mai joasa, mobila este atent amplasata, iar obiectele sanitare sunt special concepute pentru persoanele cu dizabilitati. La fel ca restul camerelor si acestea sunt vopsite intr-o culoare calda, care sa faciliteze odihna, au o temperatura confortabila, sunt prevazute cu paturi care sa corespunda anumitor standarde internationale, iar lenjeria de pe ele este 100% naturala.

Rezerva camera

 
 

Apartament

Ibis Gara de Nord gazduieste 16 apartamente fiecare compuse din living (dotat cu canapea extensibila) si dormitor prevazut cu pat matrimonial. Acestea se gasesc la etajele superioare, iar accesul se face cu unul din cele patru lifturi care functioneaza pe baza unei cartele, aceeasi cu care se securizeaza si usa de la camera. 

Toate cele 16 apartamente sunt confortabile, linistite si calduroase, vopsite in culori calde, care sa favorizeze un somn odihnitor. Ambele camere sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international si facilitati de conectare la internet si radio

In cazul in care doriti rezervarea unui apartament va rugam sa ne contactati direct.

 
 
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.