Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 26' 47.27" E 26° 4' 40.58"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Grivitei nr.143, sector 1, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/3009110
E-mail : H3302-RE@accor.com
Tel : (+40)21/3009100
Fax : (+40)21/3009098

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

La doar cateva minute de mers pe jos de Ibis Gara de Nord, se afla Parcul Kiseleff. Acesta este amplasat de o parte si de alta a bulevardului cu acelasi nume si se intinde pe o suprafata de peste 30.000 de metri patrati.

Parcul a fost odinioara o frumoasa padure care a fost transformata in parc odata cu dezvoltarea orasului. Acum poti vedea numeroase busturi ale unor personalitati culturale, te poti plimba printre plantatile cu flori, se gasesc numeroase chioscuri, locuri de promenade si locuri ideale pentru relaxare.

In interiorul parcului sunt presarate mai multe statui reprezentand busturile unor oameni de cultura: Nicolae Leonard, Ovidiu, Barbu Stefanescu Delavrancea. Mai mult de atat, si un complex de statui format din 4 piese, opera a sculptorului George Apostu.


Vezi Atractii turistice in imprejurimile Hotelului Ibis Bucuresti Gara de Nord pe o harta extinsa
 

Parcul Kiseleff

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.