Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 26' 47.27" E 26° 4' 40.58"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Grivitei nr.143, sector 1, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/3009110
E-mail : H3302-RE@accor.com
Tel : (+40)21/3009100
Fax : (+40)21/3009098

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Observatorul Astronomic este mai exact o fereastra deschisa catre cer, care ofera posibilitatea oricui este interesat sa urmareasca un spectacol al boltei ceresti. Poti vizualiza corpuri ceresti sau efectua observatii si cercetari astronomice in colaborare cu astronomii amatori.

Cladirea ce gazduieste Observatorul Astronomic a fost inaugurata in toamna anului 1910 si este construita sa arate ca o corabie ancorata chiar in centrul Bucurestiului, la aproximativ 15 minute de mers pe jos de Ibis Gara de Nord.

Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” este singurul observator astronomic din capitala deschis publicului. Isi datoreaza existenta in primul rand amiralului Vasile Urseanu dar si popularizatorului de astronomie si stiinta Victor Anestin.

Observatorul Astronomic este deschis accesului public in timpul zilei de marti pana vineri intre orele 14:00 - 18:00 si in timpul noptii, marti, vineri si sambata, intre 19:00 – 22:00.


Vezi Atractii turistice in imprejurimile Hotelului Ibis Bucuresti Gara de Nord pe o harta extinsa
 

Observatorul Astronomic

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.