Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 26' 47.27" E 26° 4' 40.58"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Grivitei nr.143, sector 1, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/3009110
E-mail : H3302-RE@accor.com
Tel : (+40)21/3009100
Fax : (+40)21/3009098

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

La doar 15 minute de Ibis Gara de Nord se gaseste cel mai modern muzeu din capitala, in care cu un an in urma s-a facut o investitie de 13 milioane de euro.

De peste un secol si jumatate muzeul aduna obiecte pentru dezvoltarea colectiilor sale, in momentul de fata ajungand la 2 milioane de piese, grupate in diferite colectii: zoologie, palentologie, minerale si roci etnografice. In total, gazduieste peste 2 milioane de piese, dintre cele mai numeroase si mai diverse din Romania.
Neputand fi expuse toate deodata, o parte din ele folosesc pe rand expozitiilor temporare, cea mai mare parte ramanand in sertare pentru a folosi ca baza pentru un larg evantai de cercetari in domeniul stiintelor naturale.

Pentru numai 20 lei, de marti pana duminica intre 10:00 si 20:00 poti face o minunata calatorie in timp. Pentru o suma modica poti beneficia si de ghid turistic in limbile engleza si franceza. 


Vezi Atractii turistice in imprejurimile Hotelului Ibis Bucuresti Gara de Nord pe o harta extinsa
 

Muzeul de Stiinte Naturale Grigore Antipa

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.