Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.

 
 

Harta de acces


Vezi harta locatie Vezi harta locatie
 
 

Cum ajungi la noi

Coordonate GPS
N +44° 26' 47.27" E 26° 4' 40.58"

 
 

Vremea in Bucuresti

Calatoresti in Bucuresti ?

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile pentru a sti exact cum va fi vremea.

vezi vremea
 

Contact

Calea Grivitei nr.143, sector 1, Bucuresti
Tel. rezervari : (+40)21/3009110
E-mail : H3302-RE@accor.com
Tel : (+40)21/3009100
Fax : (+40)21/3009098

 

Ai o intrebare?

Acceseaza pagina noastra de intrebari frecvente pentru detalii si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.
In cazul in care nu gasesti ceea ce cauti, suna la numarul afisat mai sus sau contacteaza-ne pe email, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

La doar cateva minute de mers pe jos de Ibis Gara de Nord se afla Muzeul de Geologie, care gazduieste peste 80.000 de esantioane minerale, roci si fosile. 
Acest muzeu functioneaza de peste 100 ani, a fost fiind infintat in 19 iunie 1906, de regele Carol I, in acelasi scop pe care il urmareste si in ziua de astazi.

Refacerea cladirii s-a facut intocmai, pornind de la fotografiile de epoca, mai putin sala Bibliotecii, care avea mobilier masiv de stejar pana sub tavan (12 m inaltime) si o scara spiralata ce ducea la balconul ce inconjoara sala ca un brau. Deschiderea oficiala a Muzeului Geologic s-a facut, in sfarsit, in aprilie 1990.

Pentru numai 8 lei, de luni pana duminica intre 10:00 si 18:00 poti face o minunata calatorie prin cea mai  complexa colectie de roci si fosile, flori de mina, reconstituiri vertebrate, dinozauri in marile naturala sunt doar cateva din lucrurile unice pe care le poti vedea in Muzeul de Geologie, un tezaur inestimabil. 


Vezi Atractii turistice in imprejurimile Hotelului Ibis Bucuresti Gara de Nord pe o harta extinsa
 

Muzeul de Geologie

 
 
 
 
INAPOI LA ATRACTII
 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.