Abonare Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu cele mai avantajoase reduceri si cele mai tentante oferte promotionale!

 
ABONEAZA-TE
 

Fidelizare

Alege sa fi membru in Le Club Accorhotels si poti beneficia de oferte speciale si reduceri in toate hotelurile grupului Accor din lume.

Vezi cum devii membru

DEVINO MEMBRU
 

Hotelurile Ibis sunt amplasate in zone accesibile, dotate cu locuri de parcare si gazduiesc numeroase sali de conferinte, ideale in functie de evenimentul pe care il organizati. Toate aceste sali sunt dotate ultramodern, au acces la zone sanitare, spatii de relaxare, la restaurant, la locul pentru catering sau la zone linistite.

Intalniri de team-building, trainging-uri, conferinte, congrese, workshop-uri, prezentari, lansari sau sedinte sunt doar cateva din activitatile pe care le pot gazdui aceste spatii. Mai multe sali inseamna posibilitatea de a alege in functie de dimensiune, de intimitate, de distanta fata de restaurant, parcare, zona sanitara sau de lounge.  

Unde doresti sa organizezi o conferinta ?

 

Daca doresti sa organizezi o conferinta sau un eveniment la unul dintre hotelurile IBIS Romania poti sa ne contactezi direct si iti oferim toate detaliile necesare organizarii cu succes a evenimentului dorit.

CERE OFERTA

 

 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.