Abonare Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu cele mai avantajoase reduceri si cele mai tentante oferte promotionale!

 
ABONEAZA-TE
 

Fidelizare

Alege sa fi membru in Le Club Accorhotels si poti beneficia de oferte speciale si reduceri in toate hotelurile grupului Accor din lume.

Vezi cum devii membru

DEVINO MEMBRU
 

IBIS: cea mai buna pista de lansare catre orice functie din industria hoteliera

Ne diferentiem prin faptul ca oferim tuturor angajatilor nostri posibilitatea de a avansa catre un nivel superior postului de pornire si ca sustinem chiar si reorientarea acestora catre alte departamente decat cele initiale.
Orice angajat beneficiaza de servicii de formare profesionala gratuita pe postul ales (indiferent daca are diploma de specialitate sau nu) si este sustinut de cadrele de conducere, care au obligatia sa-i asigure integrarea si asistenta de care are nevoie.

ACCOR: este cel mai mare grup hotelier din domeniul industriei de ospitalitate si a serviciilor din intreaga lume, prezent in peste 140 de tari

IBIS este parte din grupul Accor, unul din cele mai raspandite branduri hoteliere, care dispune de aproximativ 1000 de hoteluri in intreaga lume. Marca IBIS reprezinta garantia celui mai bun raport calitate/pret.

Grupul Accor are 130.000 de angajati, intre care nu exista niciun fel de diferenta. Toti beneficiaza de aceleasi formari profesionale, de aceleasi proiecte personale motivante, dar si de aceleasi responsabilitati.

CV-uri si relatii la:
E-mail: ionela.barbulescu@ibishotels.ro
Fax: 0021 300 90 96
Adresa: Calea Grivitei nr. 143, sector 1, Bucuresti

Daca esti interesat de una din pozitiile disponibile in cadrul echipei Ibis Romania, trimite CV-ul tau si te vom contacta cand o astfel de pozitie va fi disponibila.

 
 

* - campurile trebuie completate obligatoriu pentru a putea trimite mesajul tau.

 

Acest site foloseste sistemul de COOKIES pentru salvarea anumitor informatii despre vizita dvs. Utilizand site-ul nostru sunteti de acord cu folosirea acestora. Aflati mai multe detalii.